Kristallterapi

Kristallterapi och de magiska vibrationerna går på djupet in i ditt energisystem.


Ett kristallbad är en djupverkande, lugnande och energigivande behandling som reducerar stress och stärker immunförsvaret.

Det har en renande, balanserande och läkande effekt på hela energisystemet. Kristallernas unika egenskaper kan hjälpa oss att lösa upp energiblockeringar och balansera vår livsenergi.


Ett kristallbad tar ca 1 timme totalt och är en djup och fantastisk upplevelse.

Efter att jag scannat ditt energisystem med en pendelpekare får du lägga dig på en behandlingsbänk med kläderna på och koppla av till tonerna av fin musik och doften av härlig välbefinnande aromaolja med passande kristaller efter dina behov utlagda på kroppen i geometriska mönster.

Du får ligga på en infraröd värmeterapimadrass med turmalinstenar och en kudde med ametister för ökad energi, avslappning och välbehag.


Inframadrass med natursten och negativ jonterapi mjukar upp muskler och ökar avslappning och känslan av välbefinnande.

Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen. Varm stenterapi sprider sig genom vävnaderna, stimulerar bl a kroppens ämnesomsättning, lymfsystem, stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen, har en anti-inflammatorisk effekt, lindrar smärta och reducerar stress.


Infraröd värmeterapi använder långvågiga infraröda ljusstrålar som ger några av de fördelaktiga effekterna av solsken, utan direkt exponering.


Infraröda strålar är inte skadligt för kroppen och skadar inte heller huden. Negativa joner förstärker cellernas förmåga att använda näringsämnen och

avlägsnar slaggprodukter, ökar syreflödet och balanserar kroppens pH.

IMG_5241[3742]
IMG_5238[3738]
259768308_909781153030053_4847911590065919102_n

För att rena energin innan, under och efter energiterapi så använder jag mig bl a av Vit Salviaspray.


Jag har ett samarbete med Enelle och är återförsäljare för deras produkter.


Du är välkommen att kontakta mig för mer information och beställning mitt kontaktformulär eller messengerknappen längst ner i högra hörnet.

Eftersom jag driver mitt företag som min hobbyverksamhet så har jag begränsad möjlighet att erbjuda mina tjänster.

Om du är intresserad så kan du kontakta mig via kontaktsidan eller meddelande via mina sociala medier.