Energiterapi

Energiterapi hjälper dig att få bättre balans och flöde i ditt energisystem.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Det reducerar stress, stärker immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi rensar, läker och balanserar energisystemet för ökad livskraft. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom, mm.

Terapisessionen tar  drygt 1 timme varav själva behandlingen ca: 40 minuter.
Den utförs till avslappnande musik när du ligger på en behandlingsbänk med kläder på och kopplar av. Du får ligga på en inframadrass och en kudde med ametiststenar för ökad energi, avslappning och välbehag.

Jag scannar av ditt energisystem och balanserar dina energiflöden genom att taktilt beröra dig med mina händer enligt en viss teknik. Efter det pratar vi en stund om vad både du och jag upplevt och du får några praktiska verktyg för fortsatt balansering.

Inframadrass med natursten och negativ jonterapi mjukar upp muskler och ökar avslappning och känslan av välbefinnande. Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen.
Varm stenterapi sprider sig genomvävnaderna, stimulerar bl a kroppens ämnesomsättning, stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen, har en anti-inflammatorisk effekt, lindrar smärta och reducerar stress.
Infraröd värmeterapi använder långvågiga infraröda ljusstrålar som ger några av de fördelaktiga effekterna av solsken, utan direkt exponering. Infraröda strålar är inte skadligt för kroppen och skadar inte heller huden.
Negativa joner förstärker cellernas förmåga att använda näringsämnen och avlägsnar slaggprodukter, ökar syreflödet och balanserar kroppens pH.

För att rena energin innan, under och efter energiterapi så använder jag mig bl a av Vit Salviaspray.
Jag har ett samarbete med Enelle och är återförsäljare för deras produkter.
Du är välkommen att maila mig för mer information och beställning.

Eftersom jag driver mitt företag som min hobbyverksamhet så har jag begränsad möjlighet att erbjuda mina tjänster. Om du är intresserad och inte hittar någon bokningsbar tid så hör av dig, det kan finnas möjlighet till att lägga in någon extra behandlingstid.

Boka en ledig tid kan du göra via Energyflow & balance på Facebook (tyvärr inte tillgängligt för tillfället), länk till Facebook hittar du längs ned på sidan. Eller så kan du boka direkt via (länk kommer) Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via mail: kicki@efb.se