Chakraläsning

Chakraläsning

Genom att läsa av chakrasystemet kan man hitta obalanser och blockeringar som man kan jobba med för att få en balanserad livsenergi.
Chakrorna kan läsas av genom dess färg och hur man känner att energin flödar. Jag använder mig oftast av en pendelpekare för att scanna igenom chakrasystemet och får genom det information om var energin flödar sämre eller kanske t o m är blockerad.
Obalans och blockeringar i chakrorna som uppstår genom förträngda minnen, traumatiska händelser och erfarenheter påverkar hela vårt energisystem. Både små som stora händelser skapar obalans om de inte bearbetas och det är nog ingen som klarar sig helt från obalanser.
Vårt energisystem samverkar också med vårt nerv- och hormonsystem, så en obalans har stor påverkan på hur vi mår fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Genom att få en flödesbegränsning eller blockering bekräftad, ökar medvetenheten och förståelsen för sitt mående och det i sin tur öppnar upp för läkning.

Stenar och kristaller har med sina harmoniska och balanserade energier magiska egenskaper som kan stötta våra energiflöden och vår energibalans. De är utmärkta redskap för vår personliga utveckling och vårt läkande.

Så varför inte göra en chakraläsning och låta kristaller hjälpa dig att komma i balans.

Jag säljer kristaller och tillverkar personliga armband av naturliga stenar och kristaller. Läs mer om kristallarmband här

En chakraläsning tar ca: 30 minuter.

Eftersom jag driver mitt företag som min hobbyverksamhet vid sidan om mitt heltidsjobb så erbjuder jag oftast behandlingar under helgerna.
Nu under våren-22 kommer jag att gå några påbyggande utbildningar, även dom är under helgtid och det gör att behandlingstiderna kommer att vara begränsade. Men jag hoppas på att få träffa er klienter i den mån det är möjligt!

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via mail: kicki@efb.se