För mig fortsätter förändringarnas och utmaningarnas vindar att blåsa och jag försöker att möta och parera dem så stabilt jag kan. Men det är nog meningen att det ska vara lite turbulent och skakigt för att jag ska hitta just den väg som tillåter mig att komma till min fulla rätt! Bekvämlighet gör oss bekväma och många gånger passiva medans turbulens ofta för oss framåt, kanske åt håll där vi inte känner oss så bekväma, men som kan göra att vi upptäcker något nytt, något nytt som inte funnits med i vår plan men som visar sig vara just precis det vi behöver just nu! Välkommen livet!
Jag försöker att följa flödet och det gör att det jag planerat och tänkt ska ske inte kommer att ske just nu. Om, när och hur? Jag vet inte! Men jag känner och har tillit till att det kommer att bli riktigt bra framöver om jag tillåter mig själv att vänta, känna in och ha tillit! Det kommer inte att bli som jag tror, men det kommer att bli precis som det är meningen att det ska bli.
ENERGI FLÖDE & BALANS

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.