Kristaller och stenar gör sig väldigt bra att bära som smycken, och att bära armband gjorda av stenar och kristaller är populärt i alla åldrar.

  

Jag tillverkar armband av naturliga sten/kristallpärlor med magiska egenskaper som
stöttar våra energiflöden och vår energibalans. Varje armband blir unikt och personligt.
Jag tillverkar gärna armbanden intuitivt men även efter dina önskemål om jag har de kristaller du önskar hemma.
Ett personligt armband är en fantastisk gåva till någon du bryr dig om, så varför inte
beställa ett till en fin vän. Maila mig dina önskemål och för att få mer information.
kicki@efb.se

 

Här kan du se en del av mina gjorda armband och läsa om dess egenskaper, om det är något som tilltalar dig så kan du beställa ett liknande. Alla armband blir unika och personliga.
Beroende på vilka stenar, kristaller och detaljer jag använder så skiljer sig priset något.
Priserna varierar mellan 200-300 kr.
Hör av dig med dina önskemål och för prisuppgift.
Mer information om de enskilda kristallerna hittar du under Kristaller och stenar.

Damstorlek (ca 18 cm, anpassas naturligtvis så de passar)


Agat
6 mm kristaller
Chakra: Bas
Agat håller oss jordnära och värnar om det enkla, nära och självklara. Jordande och helande. Stärker självkänsla och självrespekt. Ger skydd, styrka, mod och handlingskraft. Hjälper dig övervinna osäkerhet. Gynnar kärlek och eliminerar negativa energier.

Ametist
6 mm kristaller
Chakra: Panna och Kron
Renande, lugnande och stresslösande. Starkt beskyddande, ger klarhet och insikt. Ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation.

Akvamarin
6 mm kristaller
Chakra: Hjärta och hals
För lycka och beskydd.
Renhet, klarhet och mod i kommunikation och uttryck.

Akvamarin och bergskristall
6 mm kristaller
Chakra: Hjärta och hals
För lycka och beskydd.
Renhet, klarhet och mod i kommunikation och uttryck.
Balanserad, lugn och hög energi.

Bergskristall
6 mm kristaller
Chakra: Alla
Balanserad, lugn och hög energi. Kraftfull, ger mod och uthållighet. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergskristallen förstärker andra stenars energier.

Citrin och Bergskristall
6 mm kristaller
Chakra: Solarplexus
Citrin för glädje lugn och självförtroende.
Bergskristallen balanserad, lugn och hög energi. Kraftfull, ger mod och uthållighet. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergskristallen förstärker andra stenars energier.

Vit Howlit med Bergskristall
6 mm kristaller
Chakra: Panna
Vit Howlit för vishet, balanserade känslor och öppet sinne tillsammans med Bergskristallen för hög och klar energi. Minskar oro, spänningar och stress. Buddha-Upplyst/Uppvaknad. Aum-Världssjäl/Universums helhet)

Turkos Howlit
6 mm kristaller
Chakra: Hjärta och Hals
Turkosen skänker kärlek och omtänksamhet. Den fyller våra sinnen med frid och harmoni. Det är en renande sten som samordnar alla chakran.
Den hjälper oss att attrahera goda och positiva saker. Den ger oss mod och kraft att möta svårigheter. Turkos är en riktig LYCKOSTEN.

Chakraarmband med Turkos Howlit
6 mm kristaller
Chakra: Hjärta och Hals
Turkosen skänker kärlek och omtänksamhet. Den fyller våra sinnen med frid och harmoni. Det här armbandet renar och samordnar alla chakran.

Landskapsjaspis
6 mm stenar
Chakra: Rot, Solarplexus och Panna
Finn och ta din plats, du är fantastisk. För ditt inre landskap och din medvetenhet. För integration och självinsikt. Finn ditt inre lugn. Det är en jordande sten med en samlad och lugn energi. Den får oss att bli medvetna om och se det vi har inom oss och hjälper oss över hinder.

Landskapsjaspis
4 mm stenar
Chakra: Rot, Solarplexus och PannaFinn och ta din plats, du är fantastisk. För ditt inre landskap och din medvetenhet. För integration och självinsikt. Finn ditt inre lugn. Det är en jordande sten med en samlad och lugn energi. Den får oss att bli medvetna om och se det vi har inom oss och hjälper oss över hinder. 

Jaspis ocean
6 mm stenar
Chakra: Buk, Solarplexus och hjärta
Ocean jaspis är en underbar sten som för in glädje i ditt liv och lättar upp tankar. Hjälper dig släppa taget om negativitet och negativa tankar, en fantastisk sten om du behöver lätta dina tankar och energier. Hjälper dig kommunicera med mera positivitet och stärker din personliga kraft. Stärker ditt självförtroende och självkänsla. Skyddar, helar och ger mod och hjälp att vara ärlig mot sig själv.

Jaspis ocean med Labradorit och Bergskristall
6 mm stenar
Chakra: Buk, Solarplexus, Hjärta och Panna
Oceanjaspis är en underbar sten som för in glädje i ditt liv och lättar upp tankar. Hjälper dig släppa taget om negativitet och negativa tankar, en fantastisk sten om du behöver lätta dina tankar och energier. Hjälper dig kommunicera med mera positivitet och stärker din personliga kraft. Stärker ditt självförtroende och självkänsla. Skyddar, helar och ger mod och hjälp att vara ärlig mot sig själv. Labradorit beskyddar, ger styrka och uthållighet. Hjälper dig att hämta kraft inifrån. Stärker tron på dig själv, lugnar och lockar fram kreativitet.

Jaspis ocean och Månsten
6 mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus och Hjärta
Ocean jaspis är en underbar sten som för in glädje i ditt liv och lättar upp tankar. Hjälper dig släppa taget om negativitet och negativa tankar, en fantastisk sten om du behöver lätta dina tankar och energier. Hjälper dig kommunicera med mera positivitet och stärker din personliga kraft. Stärker ditt självförtroende och självkänsla. Skyddar, helar och ger mod och hjälp att vara ärlig mot sig själv. Månsten hjälper oss att attrahera och ta emot det vi behöver. Ökar förmågan att fokusera på sin livsväg. Hjälper dig att se verkligheten. Har en stark effekt att kunna lugna och stabilisera känslor.

Jaspis Picasso och Bergskristall
6 mm stenar
Chakra: Hjärta – ALLA
Picassojaspis Jaspis är en skyddande, helande och jordande kristall full av glädje och kärlek. Kombinerat med hög och balanserad energi från Bergskristallen.

Jaspis Picasso och Bergskristall
6 mm stenar
Chakra: Hjärta – ALLA
Picassojaspis Jaspis är en skyddande, helande och jordande kristall full av glädje och kärlek. Kombinerat med hög och balanserad energi från Bergskristallen.

Karneol, Citrin och Bergskristall
Chakra: Buk, Solarplexus.
Karneol för livskraft och stabilitet. Jordar och förankrar. Ger mod och framgång. Stärker familjesammanhållning och bra vid depression och sexuell obalans. Citrin för glädje lugn och självförtroende. Bergskristallen balanserad, lugn och hög energi. Kraftfull, ger mod och uthållighet. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergskristallen förstärker andra stenars energier.

Labradorit
Chakra: Hjärta och Panna
Labradorit skyddar mot negativa energier, balanserar, ger styrka och uthållighet. Hjälper dig att hämta kraft inifrån.
Stärker tron på dig själv, lugnar och lockar fram kreativitet. Labradorit höjer vår intuitionen och förbättrar andliga möjligheter.

Labradorit med Bergskristall
Chakra: Hjärta och Panna – Alla
Labradorit skyddar mot negativa energier, balanserar, ger styrka och uthållighet. Hjälper dig att hämta kraft inifrån. Stärker tron på dig själv, lugnar och lockar fram kreativitet. Labradorit höjer vår intuitionen och förbättrar andliga möjligheter. Bergskristallen har balanserad, lugn, hög och ren energi. Den är kraftfull, ger mod och uthållighet. Den är bra tillsammans med andra stenar då bergskristallen förstärker andra stenars energier.

Månsten
6 mm stenar
Chakra: Hjärta
Lyser upp din väg och vägleder dig framåt. Hjälper dig att attrahera och ta emot det du behöver. Månsten ökar förmågan att fokusera på din livsväg. Hjälper dig att se verkligheten och har en stark effekt att kunna lugna och stabilisera känslor.

Månsten och Svart Turmalin
6 mm stenar
Chakra: Alla
Perfekt balans. Månsten lyser upp din väg och vägleder dig framåt. Hjälper dig att attrahera och ta emot det du behöver. Månsten ökar förmågan att fokusera på din livsväg. Hjälper dig att se verkligheten och har en stark effekt att kunna lugna och stabilisera känslor. Turmalin för skydd, styrka, kraft och mod.

Onyx matt med Groda
Chakra: Bas
Onyx skyddar, ger livsglädje, styrka och bättre kontroll över känslor. Hjälper dig att tro på dig själv. Stimulera kloka beslut och ger både lycka, framgång och tur. Grodan ber dig att glädjas åt allt det goda i livet.

Onyx matt och magnetisk Hematit
Chakra: Bas
En grundande kombination som ger oss skydd, balans och kraft tillsammans med alla positiva hälsoeffekter av magnetism som ökad blodcirkulation och syreupptagningsförmåga ger. Hematit sorterar tankar och ger lugn. Den absorberar negativ energi och gör det till positiva vibrationer. Onyx skyddar, ger livsglädje och styrka. Ger bättre kontroll över känslor. Hjälper dig att tro på dig själv. Stimulera kloka beslut och ger både lycka, framgång och tur.

Rosenkvarts
4 mm stenar
Chakra: Hjärta, Buk och Bas
Rosenkvarts är kärlekens sten och är den viktigaste kristallen för vårt hjärtchakra, den hjälper oss att öppna upp vårt hjärta för den villkorslösa universell kärleken. Den hjälper oss att ge och få kärlek, både när det gäller till oss själva, till vår partner, till familjen, vänner, medmänniskor, vår jord och hela universum. Den har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts är helande för alla våra chakran, men särskilt för hjärtchakrat. Rosenkvarts hjälper oss att se skönheten runt omkring oss.

Sodalit
4 mm stenar
Chakra: Hals och Panna/3:e ögat
Sodalit stärker självkänsla, koncentration, uthållighet och kommunikation. Den gör dig kreativ och lugnar ditt sinne.

Dalmatinerjaspis och svart turmalin
6
mm stenar
Chakra: Alla
Dalmatinerjaspis för glädje, kärlek och inre utveckling. Den lugnar dina känslor och är bra för den som är överanalytisk. Svart turmalin ger harmoni, balans, beskydd, kraft och styrka

Herrstorlekar (ca 20-21 cm, anpassas naturligtvis så de passar)

Bronzit med Tigeröga
6 mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus
Bronzit är en sten som lär oss att ta ansvar, men är också en sten som hjälper oss att rensa ut både fysiska och psykiska problem. Tigeröga är en kraftigt jordande och lugn kristall som ger energi och förståelse för praktiska, materiella och konkreta frågor. Tigeröga sätter fart på ditt energiflöden när du känner dig tömd. Den hjälper dig att se skarpt, klart och att se och få ordning bland kringspridda detaljer. Den ger inre trygghet, lugn och självförtroende, och den hjälper dig att upptäcka dina styrkor och talanger. Den stimulerar också medvetenheten och klarheten när det gäller sexualitet och känslor. Den gör dig närvarande och stark, utvecklar din viljekraft!

Guldobsidian med magnetisk Hematit
6 mm stenar
Chakra: Rot, Buk, Solarplexus och Panna
En grundande kombination som ger oss skydd, balans, kraft och självförtroende tillsammans med alla positiva hälsoeffekter av magnetism som ökad blodcirkulation och syreupptagningsförmåga ger.
Guldobsidian är en beskyddande sten som stärker ditt självförtroende, väcker din lust och dina  begär. Den samlar dina tankar och stöder dig att fokusera på det som är viktigt.

Landskapsjaspis
8 mm stenar
Chakra: Rot, Solarplexus och Panna
Finn och ta din plats, du är fantastisk. För ditt inre landskap och din medvetenhet. För integration och självinsikt. Finn ditt inre lugn. Det är en jordande sten med en samlad och lugn energi. Den får oss att bli medvetna om och se det vi har inom oss och hjälper oss över hinder. 

Matt Onyx
6 mm stenar
Chakra: Rot
Onyx skyddar, ger livsglädje och styrka. Ger bättre kontroll över känslor. Hjälper dig att tro på dig själv och timulera kloka beslut. Ger både lycka, framgång och tur.

Matt Onyx och Guldobsidian
6 mm stenar
Chakra: Rot, Buk, Solarplexus och Panna
Onyx skyddar, ger livsglädje och styrka. Ger bättre kontroll över känslor. Hjälper dig att tro på dig själv och stimulera kloka beslut. Ger både lycka, framgång och tur.
Guldobsidian är en beskyddande sten som stärker ditt självförtroende, väcker din lust och dina begär. Den samlar dina tankar och stöder dig att fokusera på det som är viktigt.

Tigeröga
Facettslpade 6 mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus
Tigeröga är en kraftigt jordande och lugn kristall som ger energi och förståelse för praktiska, materiella och konkreta frågor. Den hjälper dig att se skarpt, klart och sätter fart på ditt energiflöden när du känner dig tömd. Den ger inre trygghet, lugn och självförtroende, och den hjälper dig att upptäcka dina styrkor och talanger. 

Tigeröga med Sodalit, 6 mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus, Hals, Panna
Tigeröga är en kraftigt jordande och lugn kristall som ger energi och förståelse för praktiska, materiella och konkreta frågor. Den hjälper dig att se skarpt, klart och sätter fart på ditt energiflöden när du känner dig tömd. Den ger inre trygghet, lugn och självförtroende, och den hjälper dig att upptäcka dina styrkor och talanger.
Sodalit stimulerar kreativt tänkande, förståelse och vetande i alla dess former. Sodalitet stärker självkänslan, tilliten till sig själv och andra samt balanserar oberoende och beroende.

Tigeröga och Bronzit, 6 mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus
Tigeröga är en kraftigt jordande och lugn kristall som ger energi och förståelse för praktiska, materiella och konkreta frågor. Den hjälper dig att se skarpt, klart och sätter fart på ditt energiflöden när du känner dig tömd. Den ger inre trygghet, lugn och självförtroende, och den hjälper dig att upptäcka dina styrkor och talanger. Bronzit är en sten som lär oss att ta ansvar, men är också en sten som hjälper oss att rensa ut både fysiska och psykiska problem.

Tigeröga  och magnetisk Hematit, 8mm stenar
Chakra: Bas, Solarplexus
En grundande kombination som ger oss skydd, balans, kraft och självförtroende tillsammans med alla positiva hälsoeffekter av magnetism som ökad blodcirkulation och syreupptagningsförmåga ger. Tigeröga är en kraftigt jordande och lugn kristall som ger energi och förståelse för praktiska, materiella och konkreta frågor. Den hjälper dig att se skarpt, klart och sätter fart på ditt energiflöden när du känner dig tömd. Den ger inre trygghet, lugn och självförtroende, och den hjälper dig att upptäcka dina styrkor och talanger.

Draksten och Agat
8 mm stenar
Chakra: Rot och Solarplexus
Draksten är en sten för kraft och som stärka ditt självförtroende. Den hjälper dig att synas och att ta plats och ger dig förmågan att ”spruta eld” när det behövs. Agat Håller oss jordnära och värnar om det enkla, nära och självklara. Jordande och helande. Stärker självkänsla och självrespekt. Ger skydd, styrka, mod och handlingskraft. Hjälper dig övervinna osäkerhet. Gynnar kärlek och eliminerar negativa energier.

Draksten, Guldobsidian och magnetisk Hematit
8 mm stenar
Chakra: Rot, Buk, Solarplexus och Panna
En grundande kombination som ger oss skydd, balans, kraft och självförtroende tillsammans med alla positiva hälsoeffekter av magnetism som ökad blodcirkulation och syreupptagningsförmåga ger. Att tillsätta Tigeröga för ökad personlig kraft och för skarp och klar blick gör de här armbanden riktigt mäktiga tillsammans.

Barnstorlekar 

Rosenkvarts

Draksten

Lavasten och Turmalin
Lavastenen ger oss eld och kraft att hantera förändringar, den hjälper oss att släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. 

Matt Onyx och Turmalin

Tigeröga