Om mig

Jag heter Kicki Ahlström, är legitimerad sjuksköterska som idag jobbar inom den medicintekniska industrin. Jag är Diplomerad Energiterapeut och Certifierad Access Barsutövare med ett stort intresse för livsenergi, alternativmedicin och det spirituella. Jag har sen jag var liten drömt om att utforska mina intressen för att se vart det kan leda mig. Den här världen är magisk och har så mycket att erbjuda. Hos mig föds konstant nya tankar och idéer, det finns inga begränsningar.

Jag har ett holistiskt synsätt som innebär att man förstår och ser nyttan av att kombinera skolmedicin och energimedicin för ett bra och varaktigt resultat. Sjukdom och ohälsa är ofta en manifestation av ett energisystem i obalans. Energimedicin skapar balans och förstärker kroppens självläkande förmåga.

Jag har förutom min utbildning till Energiterapeut och Access Barsutövare ett antal kurser, utbildningar och cirklar inom mediumskap och olika healingmetoder. Jag utbildade mig till Energiterapeut under ett år hos EnergyTalk i en mycket kraftfull och effektiv healingmetod som bl a bygger på Barbara Brennans kunskaper och forskning. EnergyTalk är utbildad på ”The Barbara Brennan School of Healing”, ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för avancerade healingtekniker och läkandeprocesser. Här kan du läsa mer om vad jag som EnergyTalks diplomerade Energiterapeut kan hjälpa dig med!

Välkommen in i min värld! Titta runt och lär dig mer om ditt fantastiska energisystem.
Här kan du ta del av mitt stora intresse kring livsenergi, chakran och kristaller.
Förutom all spännande läsning så erbjuder jag Energiterapeutiska behandlingar, Chakraläsning och utmätning av Currykryss. Jag säljer mina handgjorda Energiarmband av naturliga kristall och stenpärlor. Jag har också ett begränsat lager av Kristaller, Stenar och Aromaterapiprodukter med möjlighet till påfyllning vid efterfrågan.

Livet ger oss så många möjligheter, små som stora! Var nyfiken och våga ta lite större steg eller t o m att hoppa för att nya vingar ska utvecklas. I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt, så ta vara på stunderna för livet har bråttom!