Kristallterapi

Ett kristallbad är en djupverkande, lugnande och energigivande behandling som reducerar stress och stärker immunförsvaret. Det har en renande, balanserande och läkande effekt på hela energisystemet. Kristallernas unika egenskaper kan hjälpa oss att lösa upp energiblockeringar och balansera vår livsenergi.

Ett kristallbad tar ca 1 timme totalt och är en djup och fantastisk upplevelse.
Efter att jag scannat av ditt energisystem med en pendelpekare får du ligga på en infraröd värmeterapimadrass med ametist eller turmalinstenar och en kudde med ametister tillsammans med kristaller anpassade efter dina behov utlagda på kroppen.

En inframadrass med natursten och negativ jonterapi har en långsam och jämn frisättning av värme som sprider sig genom vävnaderna, mjukar upp muskler och ger en djup avslappning och en härlig känsla av välbefinnande.
Värmeterapi stimulerar bl a kroppens ämnesomsättning, stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen, har en anti-inflammatorisk effekt, lindrar smärta och reducerar stress.

Boka en ledig tid kan du göra via Energyflow & balance på Facebook (tyvärr inte tillgängligt för tillfället), länk till Facebook hittar du längs ned på sidan. Eller så kan du boka direkt via (länk kommer)
Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via mail för mer information eller för att boka en tid: kicki@efb.se