Kristaller och stenar är inte bara vackra att se på,
de har också olika energivibrationer och speciella egenskaper som kan hjälpa oss med våra energiflöden och energibalans! Kristallernas energier är harmoniska och stadiga! De är utmärkta redskap för vår personliga utveckling och vårt läkande. Bär utvalda kristaller med dig och känn på dem så ofta du kan, vill och har lust.
Du kan med fördel lägga dem under kudden när du sover för
att även då dra nytta av dess energi.
Låt kristallerna hjälpa dig att komma i balans!

Läs mer om kristallernas specifika egenskaper under vardera kristall och om vilken kristall som stöttar vilket chakra under Chakran och Kristaller!

Kristaller och stenar gör sig väldigt bra att bära som smycken.
Jag tillverkar armband av naturliga sten/kristallpärlor med magiska egenskaper som stöttar våra energiflöden och vår energibalans. Varje armband blir unikt och personligt. En hel del finns färdiga men jag tillverkar också efter dina önskemål i mån av tid. Ett personligt armband är en fantastisk gåva till någon du bryr dig om, så varför inte beställa ett till en fin vän. Maila mig dina önskemål och för att få mer information. kicki@efb.se
Se vad jag har att erbjuda här

För ren, hög & kärleksfull energi i hemmet
passar de här kristallerna utmärkt!

Ametist är en kristall med starka och renande vibrationer som bör finnas i allas hem! Den skyddar oss mot negativa energier och är lugnande för våra tankar och känslor.
Celestin har en hög energi med balanserande verkan för kreativ hantering av livets flöde. Den höjer vår medvetenhet, skärper våra sinnen och ökar vår förmåga att uttrycka oss. Den ger oss klarhet och ett mentalt lugn.
Rosenkvarts är en kristall för villkorslös kärlek. Med en mild men kraftfull energi och rogivande vibration balanserar den våra känslor. Rosenkvarts ger harmoni i relationer och hjälper oss att se skönheten runt omkring oss!