Kristaller och stenar

Bergskristall
Kristaller och stenar är inte bara vackra att se på, de har också olika energivibrationer och speciella egenskaper som kan hjälpa oss med våra energiflöden och energibalans! Kristallernas energier är harmoniska och stadiga! De är utmärkta redskap för vår personliga utveckling och vårt läkande. Bär utvalda kristaller med dig och känn på dem så ofta du kan, vill och har lust.

Du kan med fördel lägga dem under kudden när du sover för
att även då dra nytta av dess energi.
Låt kristallerna hjälpa dig att komma i balans!

Läs mer om kristallernas specifika egenskaper under vardera kristall.
Du får också tips om vilken kristall som stöttar vilket chakra under Chakran!

 

Kristaller och stenar gör sig väldigt bra att bära som smycken.
Jag tillverkar armband av naturliga sten/kristallpärlor med magiska egenskaper som stöttar våra energiflöden och vår energibalans. Varje armband blir unikt och personligt. Jag tillverkar på beställning efter dina önskemål. Helst av allt så använder jag mig av min intution, så vågar du släppa kontrollen så tillverkar jag ett armband med den energistöttning som du eller den du vill ge armbandet till behöver. Ett personligt armband är en fantastisk gåva till någon du bryr dig om, så varför inte beställa ett till en fin vän. Maila mig dina önskemål och för att få mer information.
Se vad jag har att erbjuda här

Under vardera chakra får du en kort beskrivning om chakrat och information om vilka kristaller som stöttar och balanserar just det chakrat. Mer utförligt om våra chakran och energicenter kan du läsa här

Varför inte göra en chakraläsning där du får veta hur ditt energisystem mår och utifrån det göra valet av kristaller.

 

För ren, hög & kärleksfull energi i hemmet passar de här kristallerna utmärkt!

 
Ametist är en kristall med starka och renande vibrationer som bör finnas i allas hem! Den skyddar oss mot negativa energier och är lugnande för våra tankar och känslor.
Rosenkvarts är en kristall för villkorslös kärlek. Med en mild kraftfull energi och rogivande vibration balanserar den våra känslor. Rosenkvarts ger harmoni i relationer och hjälper oss att se skönheten runt omkring oss!
Celestin har en hög energi med balanserande verkan för kreativ hantering av livets flöde. Den höjer vår medvetenhet, skärper våra sinnen och ökar vår förmåga att uttrycka oss. Den ger oss klarhet och ett mentalt lugn.