Energiterapi hjälper dig att få bättre balans och flöde i ditt energisystem.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Det reducerar stress, stärker immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi rensar, läker och balanserar energisystemet för ökad livskraft. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalanser i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom, mm.

Terapisessionen tar  drygt 1 timme varav själva behandlingen ca: 40 minuter.
Den utförs till avslappnande musik när du ligger på en behandlingsbänk med kläder på och kopplar av.
Jag scannar av ditt energisystem och balanserar dina energiflöden genom att taktilt beröra dig med mina händer enligt en viss teknik. Efter det pratar vi en stund om vad både du och jag upplevt och du får några praktiska verktyg för fortsatt balansering.

För att rena energin innan, under och efter energiterapi så använder jag mig bl a av Vit Salviaspray.
Jag har ett samarbete med Enelle och är återförsäljare för deras produkter.
Du är välkommen att maila mig för mer information och beställning.

Eftersom jag driver mitt företag som min hobbyverksamhet så har jag begränsad möjlighet att erbjuda mina tjänster. Om du är intresserad och inte hittar någon bokningsbar tid så hör av dig, det kan finnas möjlighet till att lägga in någon extra behandlingstid.

Boka en ledig tid kan du göra via Energyflow & balance på Facebook, länk till Facebook hittar du längs ned på sidan. Eller så kan du boka direkt via kaenergyflowbalance.bokadirekt.se Du är alltid välkommen att höra av dig till mig via mail: kicki@efb.se