Energiterapi

I vårt energisystem så samlas det lätt negativ energi i form av olika känslor.

Energiterapi är en djupverkande och energigivande behandling med effekt på alla nivåer, mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Energiterapi kan frigöra blockeringar som ligger till grund för upplevda begränsningar. Syftet med energiterapi är att öka kroppens förmåga till läkning och på så sätt förbättra livskvalitet och mående. Energiterapi rensar, läker och balanserar. Den ökar livskraften genom att reducera stress, stärka immunförsvaret och är psykiskt och emotionellt lugnande. Energiterapi är effektivt vid trötthet, stress, värk, hormonella obalanser, obalans i nervsystemet, olika sjukdomar och symtom mm.

Är du intresserad av att se vad en energiterapeutisk behandling skulle ge dig?
Under ”Mina tjänster” kan du läsa mer om vad jag har att erbjuda.

För att rena energin innan, under och efter energiterapi så använder jag mig bl a av Vit Salviaspray.
Jag har ett samarbete med Enelle och är återförsäljare för deras produkter.
Du är välkommen att maila mig för mer information och beställning.