Efter drygt ett års paus pga av många olika anledningar som nya jobb, flytt och pandemi på det så börjar jag känna att det är dags att väcka upp mitt energiarbete och börja erbjuda mina tjänster igen. Min hemsida behöver tittas igenom och uppdateras, min aktivitet på sociala medier behöver ta fart igen och ett behandlingsrum skall iordningställas. Om ett par månader hoppas jag kunna öppna upp och erbjuda mina tjänster via Boka Direkt. Så håll utkik efter mer information om du är intresserad.

Under året som gått har jag fokuserat på att komma i balans med nytt jobb och flytt tillbaka hem till Västerås, men jag har också passat på att fylla på mig själv inom healing och det mediala.
Jag har också varit hedrad med att få göra en hel del personliga energiarmband, stort tack för förtroendet. Att bära kristaller gör så gott för vår energibalans.

Nu ser jag fram emot en nystart och att träffa både tidigare och nya klienter.
Jag fyller också på med kristallpärlor, så vill du ge dig själv eller någon nära och kär ett personlig energiarmband så hör du av dig till mig via mina sociala medier eller via mail: kicki@efb.se.

Jag önskar er alla en riktigt fin höst och hoppas att jag får möjligheten att träffa några av er inom en inte allt för lång tid!

Kramar Kicki

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.