Vad händer under våren 2019?

I höstas fick jag erbjudandet om ett nytt jobb, och jag tackade JA! Det krävs mycket energy till att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och till att skapa nya relationer och det har gjort att min hobby och arbete med det alternativa går lite på sparlåga.

Jag erbjuder fortfarande energiterapeutiska behandlingar under utvalda helger, men tiderna är begränsade och bokas fort. Är du intresserad så var snabb att se om det finns någon behandlingstid som passer dig! Tider bokas via Energyflow & balance på Facebook eller Bokadirekt.

Trots att jag har mycket med mitt ordinarie jobb som Area Sales Manager för ett medicintekniskt företag så kommer jag att satsa en del av min energi på egen personlig utveckling inom det alternativa och planera för att under 2020 kunna presentera lite nyheter för Energyflow & balance. Jag behöver balans och för mig innebär det bl a att den tid jag lägger på min hobby ger mig energy och styrka till mitt ordinarie jobb, jag skulle bara önska att tiden skulle räcka till lite mer av det just nu!

LIVET är fullt av möjligheter och blir vad vi gör det till! KRAMAR Kicki